UPDATE accident valea fericirii

Precizari referitoare la starea de sanatate a membrilor echipajului implicat in accidentul de pe Valea Fericirii

In urma examinarii computer tomografice efectuate la Spitalul Clujic Judetean de Urgenta, pilotul echipei Hynday, Chevon Lim (Coreea de Sud), va mai ramane internat inca doua zile la sectia de Urologie, iar copilotul Martijn Wydaeghe va fi externat in cursul zilei de astazi, a precizat doctorul SMURD Cristian Ursu, medic sef al Transilvania Rally.

“In urma investigatiilor s-a confirmat un traumatism cranio-cerebral minor- gradul I – la pilotul Chevon Lim, cotuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivel toracic, al bazinului si al antebratului drept. Mai este prezenta o plaga prin contuzie pe scrotul drept. Mai urmeaza un consult si probabil va mai ramane doua zile internat la Urologie”, a precizat medicul sef al raliului.

In ceea ce-l priveste pe copilotul Martijn Wydaeghe, acesta a suferit o contuzie in reguinea mentoniera si o contuzie in zona toracica – inghinal dreapta, a afirmat sursa citata. Navigatorul va fi externat in cursul zilei de astazi.

Remintim, Ehipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyunday i20 R5 a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a acestei zile. Echipajul a parasit traseul, s-a izbit de un stalp si a iesit in décor. Cei doi au fost transportati la sertia de Urgente a Spitalului Clinic Judetean Cluj.