Transilvania Rally Kids

Transilvania Rally Kids este un eveniment conex al competiției sportive Transilvania Rally powered by Banca Transilvania, care grupează activități dedicate copiilor dar și părinților lor și care este realizat cu sprijinul autorităților locale și al partenerilor raliului. Vă așteptăm cu mic cu mare joi și vineri (21 – 22 iulie) în Piața Unirii din Cluj-Napoca la desene pe asfalt, tir cu arcul, sărituri cu coarda, ștafeta cu picioroange, hoopla, mascote și baloane, face painting, multe jocuri și concursuri distractive, autografe și fotografii cu sportivii și mașinile lor de raliu.
Mascotele Kid Kont BT, Leul și Dinozaurul sunt pregătite de joacă împreună cu ”dresorii” de la SmartHR iar Groupama ne asigură că suntem fotogenici în pozele din photobooth.
Pentru pârinți avem o cafea bună de la mașinile de cafea DeLonghi și pentru cei mici… of corso, înghețată Corso.

Cele două zile ”Transilvania Rally Kid” se încheie cu ceremonia de prezentare a echipajelor și Startul festiv, joi, 21 iulie la ora 20:00 iar vineri, la ora 19:00, când se va închide circulația publică în Piața Unirii pentru a face loc mașinilor din competiție ”să performeze” în fața clujenilor în Superspeciala Cluj-Napoca cu startul al 20:30.