Pasiunea s-a transformat in mod de viata

Asa cum v-am promis continuam seria de interviuri cu pilotii romani care participa la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert. Astazi va prezentam un mic interviu cu Florin Tincescu, membru al echipei Napoca Rally Academy. Florinel, cum ii spun colegii, se lupta ca la Cluj sa isi consolideze locul pe prima pozitie a clasamentului. Pasiunea pentru sporturile cu motor o are de la tatal sau care i-a transmis microbul de la o varsta frageda. Florinel continua si acum, imbinand utilul cu placutul, el este student la Autovehicole Rutiere in Pitesti. Campionul de la Napoca Rally Academy isi doreste ca pe viitor sa schimbe Dacia pe Mitsubishi, dar stie ca pana atunci mai are multe de demonstrat.

Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert se anunta locul unde Florin Tincescu poate sa demostreze tot ce a invatat.
ATR:-Facultatea si raliurile merg mana in mana? Nu ai probleme cu examenele la facultate sau te intelegi cu profesorii? Le-ai facut pana acum ceva cadouri sa iti dea nota minima?
F.T.:- Se pare ca vestile circula repede in mass-media. Facultatea merge foarte bine si nu este nevoie sa ofer cadouri profesorilor ca sa primesc nota de trecere, prima sesiune din facultate am terminat-o cu nota 8 si semestrul al doilea se anunta la fel de bun. A aparut in presa o stire conform careia as fi facut cadouri profesorilor, nu stiu cine a scris articolul respectiv dar nu s-a informat corect.
ATR:- E adevarat ca pe viitor te gandesti sa renunti la echipa Napoca Rally Academy si sa faci echipa cu Vali Porcisteanu?
F.T.:- NU, nu ma gandesc sa parasesc Napoca pentru nimeni si nimic! Un jurnalist a scos de undeva chestia asta, eu nu am spus niciodata asa ceva. Cum sa parasesti echipa care te-a crescut si care iti ofera TOTUL sa obtii performanta. Sunt cel ma tanar participant roman in ERC si asta datorita NRA. Ce credeti ca vreau sa parasesc Napoca? NU, NU VREAU!
ATR:- Cat de greu crezi ca iti va fi sa urci pe primul loc la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert? Care sunt principalii tai contracandidati?
F.T.:- Din cate stiti asfaltul, nu este suprafata mea favorita asa ca va fii destul de dificil sa ne batem pentru locul 1 cu Raul, Vlad si ceilalți participanti la Cupa Dacia. Noi vom incerca sa obtinem cat mai multe puncte pentru echipa noastra , maxim ar fi perfect!
ART:- Avand in vedere ca este singura proba mixta (macadam-asfalt) din Campionatul National de Raliu Dunlop, care este parerea ta despre Superspeciala Faget?
F.T.:- Fagetul este o proba foarte frumoasa! Pornim de pe un macadam foarte bun , pe care slickurile tin foarte bine si se termina pe asfalt cu cateva “capcane” . Foarte multi spectatori au fost anul trecut, anul acesta ne dorim sa fie in numar si mai mare.
ATR:- Anul trecut Autoworld Transilvania Rally a avut foarte multi spectatori pe probe, crezi ca si anul asta va fi la fel?
F.T.:- . Eu cred ca anul acesta vor fi si mai multi spectatori. Speram ca vremea sa tina cu noi si sa avem un public numeros.
ATR:- Cum e experienta europeana si cat de greu crezi ca iti va fi in ERC?
F.T.:- .ERC-ul este alta “liga”. Lucrurile stau altfel acolo. Anul acesta am luat startul la prima etapa de european in afara tarii si am terminat cu un rezultat fantastic de bun locul 3 la 2 roti motrice . Dar ramanem cu picoarele pe pamant, in ERC e mult mai greu ca si in campionatul national . Am invatat multe dupa experiență din Azore si cu siguranță mai avem de invatat!
Echipa Autoworld Transilvania Rally ii multumeste lui Florin Tincescu pentru timpul acordat, speram sa reuseasca in tot ceea ce isi propune.

Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert este organizat cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Judetean Cluj si este sustinut de partenerul oficial Autoworld distribuitor Volkswagen si Audi, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Banca Transilvania, Groupama, Polus Center Cluj, Porsche Finance Group, CM Jeler, Grand Hotel Napoca, Holcim, Publisys, Webleaf.
Partenerii media ai evenimentului sunt Transilvania Live, Transilvania Look, Kiss FM, Autoelite, Ziua de Cluj, Autorally, Realitatea Tv, Auto Motor si Sport, Stiri de Sport, Zile si Nopti.