Keleti vrea podiumul la clasa 3

Asa cum v-am promis continuam seria de interviuri cu pilotii romani care participa la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert. Astazi va prezentam un mic interviu cu Edwin Keleti. Clujeanul care de 20 de ani imbina perfect pasiunia cu munca si invers. Se prezenti ca fiind un om cu 3 trei domenii de activitate si toate cu aceeasi pasiune, pentru care prima impresie conteaza.
ATR:- Crezi ca la Cluj vei putea ajunge pe primul loc?
E.K.:- Daca te referi la clasamentul general, nu. Daca te referi la clasa 3, in mod cert va fi o lupta foarte grea cu principalul oponent, Bogdan Marisca, organizatorul raliului.
ATR:- Cat de stransa este acum lupta pentru primul loc? Pe care dintre contracandidatii tai ii consider mai buni?
E.K: – Bogdan are un plus de experienta fata de mine de circa 11-12 ani la bordul diferitelor modele Mitsubishi Evo deci pleaca, bineinteles, cu prima sansa. Insa ritmul nostru este si el foarte bun si vom vedea ce va fi in cursa.
ATR: – Avand in vedere ca este singura proba mixta (macadam-asfalt) din Campionatul National de Raliu Dunlop, care este parerea ta despre Superspeciala Faget?
E.K: – Superspeciala Faget nu este singura proba mixta ci este singura care se parcurge cu set-up de asfalt ceea ce o face foarte spectaculoasa. Este, poate proba mea favorita din acest raliu. Recomandam cu caldura spectatorilor sa vina vineri pe proba din Faget si sa aiba rabdare sa prinda si trecerea de noapte! E foarte spectaculoasa!”
ATR: – Anul trecut Autoworld Transilvania Rally a avut foarte multi spectatori pe probe, crezi ca si anul asta va fi la fel?
E.K: – Cu siguranta pubicul va reveni in numar mare pe probele de anul acesta dupa succesul din 2012. Noua proba gasita de organizatori, Belis, se apropie foarte mult de specificul probelor de asfalt din campionatele vest-europene: ingusta, cu suprafata de rulare perfecta si foarte virajata. Astfel, raliul care era oricum cel mai tehnic raliu de asfalt din campionat devine si mai interesant!Va fi o cursa extrem de solicitantă pentru echipaj, o cursa care nu permite prea multe erori, o cursa grea, pentru pneuri mai ales daca temperatura de afara se mentine la fel ca la recunoasteri.
ATR: – Cunoscand configuratia raliului crezi ca sunt avantajate genul de masini super 2000 fata de restul masinilor?
E.K.: -Da, bineinteles, mai ales pe proba noua, Belis, parca croita pentru astfel de masini si pe Tarnita.
ATR: – Pilot, jurnalist, trainer. Pilotul Keleti vrea sa ajunga unde? Jurnalistul Keleti ar da titlul la o stire despre el si ar suna….. Treinerul Keleti care ar fi cea mai importanta lectie pe care ai da-o elevilor tai?
E.K.: – Pilotul Keleti ar dori sa devina campion national absolut desi este perfect multumit cu ceea ce a realizat pana acum. Jurnalistul Keleti despre el insusi? Greu, prefer sa-i las pe altii sa vorbeasca despre mine. Trainerul, in schimb, ar puncta cu siguranta ca “Nu ai niciodata o a doua sansa sa faci o prima…impresie!”

Echipa Autoworld Transilvania Rally ii multumeste lui Edwin Keleti pentru timpul acordat si ii doreste numai success.

Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert este organizat cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Judetean Cluj si este sustinut de partenerul oficial Autoworld distribuitor Volkswagen si Audi, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Banca Transilvania, Groupama, Polus Center Cluj, Porsche Finance Group, CM Jeler, Grand Hotel Napoca, Holcim, Publisys, Webleaf.
Partenerii media ai evenimentului sunt Transilvania Live, Transilvania Look, Kiss FM, AutoElite.ro, Ziua de Cluj, Autorally, Realitatea Tv, Auto Motor si Sport, Stiri de Sport, Zile si Nopti.