It’s Showtime!

Bogdan Marisca - Shakedown 21 iunie 2012

A mai ramas putin timp pana la startul celei de-a patra etape a Campionatului National de Raliuri “Dunlop”, Transilvania Rally.

La ora 17,31, prima masina va trece prin poarta de start amplasata in Piata Unirii din centrul Clujului. In cele din urma, 42 de echipaje au trecut de verificarile tehnice si vor lua, astazi, startul.

Spectacolul a inceput, insa de ieri seara, odata cu prezentarea echipajelor in Piata Unirii. Sute de clujeni au fost prezenti in centrul orasului pentru a-i cunoaste pe concurenti, pentru a culege autografe sau, pur si simplu, pentru a lua primul contact cu atmosfera raliului.

Prezentarea festiva din Piata Unirii (21 iunie 2012)

Astazi sunt programate trei probe speciale, toate trei dedicate cu precadere spectatorilor: o reeditare a doua probe de legenda, contopite acum intr-o singura speciala “Faget”, cu suprafata mixta, macadam-asfalt, parcursa de doua ori, o data ziua (ora de start 19:14) si o data noaptea (ora de start 22:05), iar intre ele, o super-speciala desfasurata chiar in centrul orasului, in Piata Unirii, pe o parte din ceea ce era in anii ’70 circuitul stradal pentru competitiile de viteza (ora de start 19:52).

E bine de stiut ca circulatia autovehiculelor va fi oprita total, in intervalul orar 18:00 – 01:00 pe drumul dintre Faget si Salicea, iar in centrul orasului, pe Buleverdul Eroilor, pe strada Napoca si in Piata Unirii nu se va putea circula intre orele 17:00 si 23:00.

Maine sunt programate alte 7 probe speciale. Clasicele “Tarnita”si “Dangau”, acum si cu o proba complet noua intre ele, “Calatele”, vor fi parcurse de cate doua ori, in timp ce ultima proba este reprezentata de o alta super-speciala, desfasurata in parcarea Polus Center.

Prezentarea festiva din Piata Unirii (21 iunie 2012) - Sebastian Itu si Bogdan Marisca (Napoca Rally Academy)

Transilvania Rally se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este organizat cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Judetean Cluj si este sustinut de partenerul oficial Autonet Mobility Show, partenerii Autoworld distribuitor Volkswagen si Audi, Ursus Fara Alcool, Polus Center Cluj, Porsche Finance Group, Grand Hotel Napoca, Lunchbox, Publisys, Webleaf, VHO Group.

Partenerii media ai evenimentului sunt Transilvania Live, Transilvania Look, Kiss FM, 24 Fun, Zile si Nopti, Radio Cluj, Autorally, Auto Motor si Sport, RallyMagazin.ro.