Dam startul editiei din 2013 Autoworld Transilvania Rally powered by Lubexpert

Bagam cheile in contact, ne punem centura si ne pregatim pentru un nou drum! Avem multe lucruri sa va spunem si vrem sa incepem cu multumiri. Da, va multumim voua tuturor celor care ati venit in numar atat de mare la Transilvania Rally 2012. De la persoanele care ne-ati ajutat cu organizarea, la public, la autoritati locale pana la sportivii care au concurat pe probe. Transilvania Rally 2012 a fost desmnat de catre Federatia Roamana de Automobilism Sportiv “Cel mai bine organizat raliu din Campionatul National de Raliuri Dunlop”.

Transilvania Rally 2012 a insemnat pentru Cluj-Napoca un succes ce a reunit in cadrul unui singur eveniment desfasurat pe parcursul a 3 zile care a adunat un numar estimat de 20.000 de spectatori. Pe perioada raliului site-ul oficial a avut 29.047 de vizualizari. Stiind ca se poate si ca intotdeauna este un loc pentru mai bine dorim sa aducem din nou pe scena automobilismului romanesc, un nou eveniment si o noua sarbatoare.

Vorba aceea, viitorul suna bine, iar pentru noi, impatimitii raliurilor, viitorul inseamna Autoworld Transilvania Rally powered by Lubexpert. Va asteapta un weekend in luna iunie plin de aventura, masini puternice, probe speciale si multa adrenalina. Autoworld Transilvania Rally powered by Lubexpert se va desfasura in perioada 20-22 iunie si este etapa a IV-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

In fiecare saptamana veti putea citi pe site cat si pe pagina oficiala de Facebook informatii noi despre tot ce inseamna Autoworld Transilvania Rally powered by Lubexpert si toate surpizele pe care vi le pregatim atat pe site cat si pe pagina oficiala de Facebook Autoworld Transilvania Rally powered by Lubexpert.