Informare
In urma intrebarilor venite de la o parte a presei va facem cunoscute urmatoarele:
Transilvania Rally 2013 este etapa din Campionatul National de Raliuri si se desfasoara cu acordul si sub tutela Federatie Romane de Automobilism Sportiv. Aceasta etapa, ca orice competitie auto de acest gen, s-a desfasurat dupa ce a indeplinit anumite conditii, si a primit avizele necesare de la autoritatile competente. Aici includem Inspectoratul Judetean de Politie, Brigada Mobila de Jandarmi Cluj, Primaria si consiliul local Cluj, Consiliul Judetean Cluj, Inspectoratul Judetan de Situatii de Urgenta Cluj. Panourile de avertizare conform carora circulatia va fi inchisa au fost puse pe tot traseul cu doua saptamani inainte.
Pentru acest eveniment au fost mobilizati 280 de jandarmi, 23 de politisti, 31 oameni de la o firma de paza privata, 10 ambulante cu medic si 6 masini de pompieri cu personalul aferent
Pentru securizarea traseului s-au folosit 1500 metri de garduri de securitate si 35.000 de metri de banda de securitate/avertizare. Locul in care s-a produs tragicul accident este un loc interzis spectatorilor si in acel loc se aflau conform planului de securitate un jandarm si un politist. Proba speciala de pe Dangau este o proba cu o vechime de 16 ani.
Inca o data ne exprimam regretul pentru tragicul accident si transmitem condoleante familiei indurerate.