3,9 secunde despart la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert, locul 1 de locul 2

Francois Delecour ramane lider dupa primele 3 probe ale raliului de la Cluj, dar Vali Porcisteanu, se mentine in coasta francezului. Pilotul pitestean se simte foarte bine la Autoworld Transilvania Rally si spera ca pe probele de munte de sambata sa mentina ritmul ridicat si de ce nu, sa si castige.”M-am simtit foarte bine pe Faget, la fel ca si in restul zilei, am mers mai tare pe macadam si mai prudent pe asfalt. Ma simt in forma si sper sa ne mentinem viteza si maine”, a declarat Vali Porcisteanu.

Bogdan Marisca a avut un traseu aproape perfect, cu exceptia unei mic incident la superspeciala de la Polus Center, unde a lovit o bordura. Plitul NRA reuseste din nou sa se lupte pentru podium, in afara dominatiei categorice de la clasa 3. “Am avut o evolutie buna in afara de ce s-a intamplat la superspeciala, iar masina se pare ca este ok. Speram sa putem merge la capacitate maxima si sambata.” a declarat clujeanul care ramane in continuare impresionat de numarul mare de spectatori care au venit pe proba din Faget. “Se poate sa fiu subiectiv, insa a fost foarte multa lume pe Faget si pot spune ca sunt mandru ca sunt clujean”, a declarat Bogdan Marisca.

Sambata urmeaza ultimele 7 probe din Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert, din care doua mai lungi de 20 de kilometri. Aveti mai jos programul pe ziua de sambata.
PS 4 MOBIL 1 TARNITA START ORA 10:25
PS 5 GROUPAMA BELIS START ORA 11:28
PS 6 BANCA TRANSILVANIA DANGAU START ORA 12:27
PS 7 MOBIL 1 TARNITA START ORA 14:32
PS 8 GROUPAMA BELIS START ORA 15:35
PS 9 BANCA TRANSILVANIA DANGAU START ORA 16:34
PS 10 SS POLUS CENTER START ORA 18:37
FESTIVITATE PREMIERE AUTOWORLD TRANSILVANIA RALLY